mandag, maj 27, 2024
spot_img
ForsideHelsingør KommuneVi har både noget at bidrage med og muligheden for at lære”

Vi har både noget at bidrage med og muligheden for at lære”

spot_img

De første lokale virksomheder er i dialog med Helsingør Kommune om et Green Leaf partnerskab. Blandt dem er Comwell Borupgaard.

Hotelkæden Comwell har i flere år arbejdet målrettet på at nedbringe virksomhedens klimaaftryk.

Og Comwell Borupgaard var blandt de første lokale virksomheder, som viste interesse for at gå med i et Green Leaf partnerskab med Helsingør Kommune.

– Vi synes, at et partnerskab er en rigtig god idé. Da Comwell allerede gør meget på klimaområdet, mener vi både at have noget viden at bidrage med, og samtidig tror vi, at vi kan lære om nye måder, hvor vi kan gøre endnu mere for den grønne omstilling, siger Fabio Messina, direktør for Comwell Borupgaard.

Hoteldirektøren fortæller, at det er helt afgørende for et moderne konferencehotel at nedbringe klimabelastningen, da det ofte er et krav fra de virksomheder, der afholder konferencer på hotellet. Comwell Borupgaard har allerede taget en række klimatiltag.

– I vores koncern har vi gennem de seneste år opbygget en masse erfaring og viden, som vi gerne deler med andre, siger Fabio Messina.

Comwell Borupgaard er blandt de første lokale virksomheder, der er interesseredei et Green Leaf partnerskab.

Kan lære nyt

Selvom Comwell har taget en lang række grønne tiltag de seneste år, mener hoteldirektøren, at der stadig er mulighed for at blive bedre og lære nyt.

-Den primære årsag til, at vi er interesserede i at indgå et Green Leaf partnerskab, er at vi forventer at kunne lære nyt, så vi kan forbedre de tiltag, vi allerede har sat i gang og finde nye, som vi endnu ikke har prøvet, siger Fabio Messina.

På Comwell Borupgaard er man i fuld gang med at sænke sit klimaaftryk. Et af de mange initiativer er dyrkning af egne krydderurter.

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær