onsdag, juni 12, 2024
spot_img
ForsideHelsingør KommuneFår styr på din virksomheds affaldssortering

Får styr på din virksomheds affaldssortering

spot_img

Alle virksomheder skal i fremover sortere deres affald i 10 forskellige typer. Bliv klædt på til fremtiden på informationsmøde den 11. september.

Helsingør Handel og Helsingør Kommune inviterer alle erhvervsdrivende i Helsingør Bymidte til møde om erhvervsaffald mandag den 11. september kl. 8.30 – 10.00 i Toldkammeret.

Det er nu et lovkrav, at alle landets virksomheder skal sortere husholdningslignende affald på samme måde som de private husholdninger.

Kom og hør, hvad det betyder for din virksomhed – og hvordan du bliver klædt på til de nye sorteringsregler.

De nye regler betyder desuden, at indsamling af affald privatiseres, og at virksomhederne selv skal indgå aftaler direkte med de private indsamlere af affald.

Pladsmanglen i Helsingør Bymidte vil give store udfordringer i forhold til opstilling af de mange nye containere. Det er derfor en god idé allerede nu at overveje, om din virksomhed kan indgå i et samarbejde om fælles containerløsninger – fx med nabovirksomheder.

På mødet vil du få gode tips til, hvordan I kan organisere jer – og hvordan din virksomhed kan komme i gang med sorteringen, og der vil være eksempler fra andre større byer på, hvordan de har løst udfordringerne.

Dan Boding-Jensen fra Econet, der rådgiver om affaldsløsninger, kommer med eksemplerne og vil også fortælle om, hvordan du kan blive en del af et lokalt pilotprojekt. På mødet kan du endvidere møde Forsyning Helsingør, Helsingør Handel og Helsingør Kommune.

Der vil være kaffe, te og morgenbrød til mødet, så af hensyn til forplejningen er tilmelding mødet nødvendig.

TILMELDING TIL MØDE

Kontakt biolog Lotte Wammen Rahbek på e-mail lwr02@helsingor.dk, tlf. 25312516, hvis du har spørgsmål.

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær