lørdag, juni 22, 2024
spot_img
ForsideHelsingør KommuneNy leder på dagtilbudsområdet

Ny leder på dagtilbudsområdet

spot_img

Helene Horsbrugh tiltræder den 1. oktober 2022 som ny leder for dagtilbudsområdet i Helsingør Kommune.

Helene Horsbrugh er ny leder af dagtilbudsområdet i Helsingør Kommune. Hun er 49 år, uddannet kandidat i antropologi og pædagogik og kommer fra en stilling som faglig leder og souschef i Center for Børn og Unge i Vallensbæk Kommune. Et område, der favner både skole- og dagtilbudsområdet, og hvor Helene Horsbrugh bl.a. har haft ansvaret for at drive udviklingen af dagtilbudsområdet.

Helene Horsbrugh har desuden erfaring fra stillinger på det sociale børne- og familieområde, herunder som udviklingschef og leder af PPR i den grønlandske hovedstadskommune og international chef i Dansk Ungdoms Fællesråd.

Privat bor Helene Horsbrugh i Vanløse med familien, der består af manden Kenneth og deres tre store børn.

– Jeg glæder mig til at byde Helene velkommen på holdet i vores fantastiske kommune, siger Rikke Reiter, chef for Center for Dagtilbud, Skoler, Fritid og Idræt.

En ekstra dimension

Helene Horsbrugh siger:

– Jeg glæder mig meget til at møde ledere, medarbejdere og øvrige nye kolleger i Helsingør Kommune. For mig har det trukket, at Helsingør Kommune har vist, at kommunen kan og vil noget på dagtilbudsområdet – og så giver frisættelsen en ekstra dimension og unikke muligheder for at tænke nyt i arbejdet for at lave de bedste dagtilbud for børnene. Det arbejde ser jeg frem til at bidrage til.

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær