lørdag, juni 22, 2024
spot_img
ForsideHelsingørFolkets Klimamarch Helsingør: Valget 2022

Folkets Klimamarch Helsingør: Valget 2022

spot_img

Begivenheden Folkets Klimamarch i Helsingør havde til formål at gøre opmærksom på den fremtid vi er ved at skabe, ved ikke at tage de tydelige klimaforandringer som sker i hele verden seriøst.

Omkring 100 klima aktivister gik lørdag gennem Helsingørs gader for at gøre opmærksom på dette voksende problem.

Efter marchen samlede klimaaktivisterne sig på torvet ved svingeport og her fik byen borgere mulighed for at stille spørgsmål og få et lille måltid mad.

——————————————————————————–

Klimakrisen raser.
Europa har lige oplevet den værste tørke i 500 år, 30 mio. mennesker er blevet berørt af oversvømmelserne i Pakistan og i Somalia er regntiden udeblevet fire gange i træk.

Men ifølge Klimarådet er vi IKKE på rette vej, hvis vi skal nå målsætningerne i Parisaftalen og Klimaloven. Det kommende valg er afgørende – der er ikke plads til flere fusere.

Danmarks næste regering skal føre en ansvarlig og kompromisløs klimapolitik. Klimakrisen raser – MEN SAMMEN KAN VI GØRE NOGET!

Derfor samles vi igen til Folkets Klimamarch og kalder til klimavalg! I 2019 marcherede over 40.000 mennesker, som alle var med til at skabe “Klimavalget”. Visionen og konceptet er det samme i år.

Fotograf: Sif Milde

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær