spot_img
ForsideTop nyhedJubilæumssejr til Snekkersten

Jubilæumssejr til Snekkersten

spot_img

I den forgangne uge har SIF fejret sit 75-års jubilæum. Og foreningens flagskib på fodboldfronten, herrernes Sjællandsseriehold, rundede jubilæumsugen af med en sejr – den 3. i træk, da holdet lørdag på udebane vandt over FCRudersdal.

Det var en kamp, der meget lignede de seneste: Modstanderne mest på bolden, SIF forsvaret sikkert og svært at gennembryde – og så lurer de blå/hvide på omstillinger til hurtigløberne i front. FCRudersdal startede også meget i boldbesiddelse, havde også nogle pæne muligheder, men uden at det førte til scoringer. SIF havde også deres chancer, bl.a. et par friløbere til Nicolai Wisborg og Omar Mashinesh,de blev dog heller ikke udnyttet. Men efter 32 minutter skete der noget: En hjørnesparks kombination endte med, at Dennis Borup fra det højre hjørne af feltet sendte et indlæg ind, Navid Rezai dukkede sig – og det forvirrede FCRudersdals forsvar så meget, at bolden gik direkte i mål til 1-0 til gæsterne.

Kort før pausen havde hjemmeholdet en kæmpe mulighed, da en spiller var helt fri, men unge Mads Henriksen, der på glimrende vis vogtede SIF målet, fik dækket godt af – og bolden endte i sidenettet. Mere skete der ikke i 1.halvleg, der endte 1-0 til de blå/hvide.

2.halvleg startede som 1. -Hjemmeholdet mest på bolden, men kom sjældent længere end til kanten af gæsternes felt – til gengæld begyndte SIF’erne at advare om, at deres omstillinger skulle tages ganske alvorligt- man kom til flere gode muligheder. Og efter 60 minutter fik FCRudersdals Christoffer Saietz et gult kort. Det udnyttede SIF, efter 65 minutter løb banens mindste spiller Ibrahim Sayed fra alt og alle og scorede sikkert til 2-0 til SIF.

Efter 80 minutter blev Bilal Corap fældet i det kriminelle felt – og Ismail Essen udnyttede sikkert straffesparket til 3-0.

Så skulle man tro, at spændingen i kampen var væk – men sådan skulle det ikke være. Efter 83 minutter fik SIFs Abdallah Faour et gult kort, såman skulle spille kampen færdig i undertal. Hjemmeholdet satte et stærkt pres ind – og i sidste minut af den ordinære spilletid reducerede Tobias Morthorst til 1-3 efter en meget flot kombination i gæsternes straffesparkfelt. Og 2 minutter inde i overtiden blev det også 2-3 efter samme opskrift, denne gang med Anton Egholm som målscorer.

Så blev der bidt tænder blandt de pænt mange medfølgende SIF fans, men mere blev det heldigvis ikke til. 3-2 til gæsterne.

Næste lørdag gælder det lokalopgøret på hjemmebane mod naboerne fra Espergærde – en kamp, der uden tvivl vil trække mange tilskuere.