søndag, juni 16, 2024
spot_img
ForsideHelsingør KommuneVirksomheder kan blive del af grønt netværk

Virksomheder kan blive del af grønt netværk

spot_img

Virksomheder med fokus på økologi, produkter uden skadelig kemi, genbrug, genanvendelse og/eller social ansvar kan nu blive del af GoGreen netværk.

I foråret 2022 udgav Helsingør Kommune i samarbejde med GoGreen Danmark “Guide til et bæredygtigt hverdag”.  50 virksomheder med fokus på økologi, produkter uden skadelig kemi, genbrug, genanvendelse og/eller social ansvar fik plads på kortet i 2022 og til at fortælle om deres passion på GoGreen Danmarks hjemmeside og app .

Dels er første oplag tæt på “udsolgt” og da vi igennem research har fundet endnu flere virksomheder, der arbejder ambitiøst med et eller flere elementer af bæredygtighedsbegrebet, så har vi valgt at lave en mindre revision før genoptryk. Du er som virksomhed også meget velkommen til selv at kontakte GoGreen Danmark i forhold til at blive screenet – læs mere om kriterierne.

Frist for at komme med i screeningen er ultimo uge 7 og man skal kontakte klaus@gogreendanmark.dk

Helsingør Kommune har samtidig valgt at være medarrangører af 4 netværksmøder i 2023 for GoGreen Helsingør netværket. Og som noget nyt er det også muligt for nysgerrige, der overvejer at gå med i netværket at deltage på disse møder. Første arrangement afholdes den 8. februar på Kadetten kl 8.00 – 9.30/45, hvor emnet er ” Forretningsudvikling og greenwashing” Tilmelding: send en mail til helsingor@gogreendanmark.dk – læs mere om arrangementet.

Det er gratis at deltage i netværksmødet

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær