søndag, juni 16, 2024
spot_img
ForsideNyhederVELKOMMEN TIL 13 NYE STATSBORGERE

VELKOMMEN TIL 13 NYE STATSBORGERE

spot_img

Et stort tillykke til de 13 glade mennesker, der onsdag eftermiddag var mødt op på Helsingør Rådhus for at modtage deres danske statsborgerskabsbevis og et håndtryk af borgmester Benedikte Kiær og viceborgmester Mette Lene Jensen

De fleste har boet rigtig mange år i Danmark, så det var en helt særlig og højtidelig dag, hvor familien var taget med på rådhuset til taler og bobler

Agniezka Skovgård Frederiksen er født i Polen men har boet i Danmark siden hun var to år.

– Jeg har brugt 17 år på at opnå det her statsborgerskab, så jeg er helt ubeskriveligt glad i dag. Det betyder meget for min identitet, da jeg føler mig utrolig dansk, men også rent praktisk gør det nogle ting meget nemmere. Jeg har faktisk næsten ikke sovet i nat af bare spænding, siger Agniezka, der bor i Tikøb sammen med sin mand og to børn.

De nye statsborgere kommer fra Polen, Tyskland, Guatemala, USA, Cuba, Rumænien, Marokko og Rusland.

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær