onsdag, juli 24, 2024
spot_img
Forside112 NyhederNarret til at udlevere dankort, koder og smykker

Narret til at udlevere dankort, koder og smykker

spot_img

En 84-årig kvinde blev klokken 18.22 kontaktet af en kvinde, som fortalte, at hun var ansat i den 84-årige kvindes bank og, at der var hævet penge fra den 84-åriges konto.

Kvinden i telefonen fortalte også, at hun havde sendt en kollega til den 84-åriges adresse i Frugthaven i Farum for at hente den 84-åriges hævekort.

Kort efter ankom en mand, der beskrives som 25-30 år, lys i huden, ca. 170 cm høj, almindelig af bygning iført sorte bukser, sort hættetrøje og sort kasket. Han fik udleveret den 84-åriges dankort, kode samt nogle smykker, hvorefter han forsvandt.

Ikke lang tid efter blev det konstateret, at der ved brug af det udleverede dankort og kode var hævet penge i en hæveautomat i Værløse Bymidte.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om sin bankkonto, betalingskort eller pinkode i telefonen. Bliver man ringet op af en person, som udgiver sig for at være fra banken, bør man bede om vedkommendes navn og ringe tilbage til bankens officielle telefonnummer for at sikre sig, at der ikke er tale om forsøg på svindel.

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær