lørdag, juni 22, 2024
spot_img
ForsideHelsingør KommuneSalg af erhvervsgrunde på Støberivej

Salg af erhvervsgrunde på Støberivej

spot_img

Jagter du en erhvervsgrund i Helsingør, kan du nu byde på ny udstykning på Støberivej. Du kan også se, hvad der sættes til salg i den kommende tid.

Helsingør Kommune er nu ved at sælge en række erhvervsgrunde beliggende på Støberivej i Helsingør.

En grund på 25.000 m2 er allerede solgt, og lige nu er en udstykning på ca. 8.203 m2 udbudt til salg med en budfrist den 9. november 2022 kl 12. Se udstykningsforslaget og læs om, hvordan du kan byde på grunden her

I denne måned igangsættes arbejdet med at anlægge vej i erhvervsområdet, hvilket har betydning for kommunens salg af de resterende grunde i området. 1. fase af vejen er ifølge planen færdig ved udgangen af i år og derefter forventer kommunen at udbyde matr.nr. 67d, Helsingør Overdrev til salg. 

De resterende grunde i området vil blive sat til salg, når Energinet er færdige med at nedgrave nye elkabler i området, da nedgravning af kablerne vil berøre de sidste erhvervsgrunde i området. Men forventningen er, at de sidste grunde også kan blive udbudt til salg i løbet af 2023.

Hvis du har spørgsmål til udbud af erhvervsgrundene, kan du kontakte Helsingør Kommune v/ juridisk specialkonsulent Mie Puck Holler på tlf. 25 31 25 99 eller e-mail mph12@helsingor.dk.

Her kan du se oversigtsplan over erhvervsgrund på Støberivej:

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær