onsdag, juni 12, 2024
spot_img
ForsideHelsingør KommuneRasmus Bjerregaard er Helsingør Kommunes nye kommunaldirektør.

Rasmus Bjerregaard er Helsingør Kommunes nye kommunaldirektør.

spot_img

Jeg er glad for at kunne fortælle, at mandag aften besluttede Byrådet, at Rasmus Bjerregaard er Helsingør Kommunes nye kommunaldirektør siger Borgmester Benedikte Kiær.

Ansættelsesudvalget har haft en god og grundig proces, hvor vi satte barren højt. Helsingør Kommune er i en spændende udvikling, hvor det er vigtigt, at vi alle er med og at vi kan håndtere den økonomiske smalhals, som regeringen har udmeldt. Med Rasmus har vi fået en kommunaldirektør, der samler os, kan udfordre os og ved hvordan vi sammen kan sikre udvikling og stabil økonomi.

Rasmus Bjerregaard har en dyb indsigt i den kommunale sektor – både som leder men også fra sin tid på Slotsholmen. Siden 2016 har Rasmus været kommunaldirektør i Holbæk Kommune, og inden var han kommunaldirektør i Furesø Kommune i godt fire år. Derudover har Rasmus arbejdet i Hillerød og Københavns Kommune, været chef for velfærdspolitisk sekretariat i Indenrigs- og Sundhedsministeriet og arbejdet som fuldmægtig og specialkonsulent i Finansministeriet. Så vi kan i Helsingør Kommune se frem til, at vi fra den 1. marts får en kommunaldirektør med en stor og alsidig viden om den kommunale sektor og vores velfærdssamfund.

Rasmus bor i Helsingør Kommune, og har derfor et godt kendskab til kommunens styrker og udfordringer. Rasmus skal løfte en tung arv fra Stine Johansen – og det kan han. Stort velkommen til Rasmus – jeg glæder mig meget til samarbejdet

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær