søndag, juni 16, 2024
spot_img
Forside112 NyhederKom med og få et kig ind bag kulissen på Politiskolen i...

Kom med og få et kig ind bag kulissen på Politiskolen i Vejle den 29. april 2023

spot_img

Alle er velkomne på Soldalen 8 fra kl. 10.00-14.00, hvor en lang række aktiviteter løber af stablen.

Åbent hus på UCV 2022

Politiskolen kommer til at summe af liv – også denne lørdag. Gæsterne har mulighed for at se alle faciliteterne og tale med undervisere og studerende.

I dagens anledning får Politiskolen også besøg af Aktionsstyrken, Livvagtsstyrken, politiheste og -ryttere, politihunde og -førere og færdselspolitiet fra Sydøstjyllands Politi. De giver opvisninger, fortæller om deres opgaver og er klar til at svare på spørgsmål fra alle interesserede.

Politiskolen i Vejle er bygget specielt til politiets uddannelser og rummer blandt andet en øvelsesby, hvor de studerende træner praktiske øvelser og situationsspil både indendørs og udenfor. Gæsterne kan fx besøge den indendørs skydebane, bodegaen og skydesimulatoren og se, hvordan vi træner i magtanvendelse og konflikthåndtering.

Hvis man har mod på at få sved på panden, kan man også prøve kræfter med dele af den fysiske optagelsesprøve, som indgår i Politiskolens adgangskrav.

Børn er meget velkomne og kan blandt andet boltre sig i legeområdet, der er indrettet i gymnastiksalen.

Der vil desuden være mulighed for at købe mad og drikkevarer til arrangementet.

Se program for åbent hus på Politiskolen i Vejle 29. april 2023

Vær opmærksom på, at vi under arrangementet filmer og fotograferer til brug for intern og ekstern kommunikation. Kontakt venligst fotograferne, hvis du ikke ønsker at optræde på fotos eller film.

Vi holder også åbent hus på Politiskolen i Brøndby

Den 13. maj 2023 er der også mulighed for at besøge Politiskolen, denne gang i Brøndby, hvor dagen byder på aktiviteter for politiinteresserede i alle aldre.

Tilmelding

Man tilmelder sig ved at sende en e-mail med sit fulde navn og datoen for arrangementet til arrangementer@politi.dk. Man kan sagtens tilmelde flere deltagere, når blot man skrive deres fulde navne i sin e-mail.

Fakta om Politiskolens Uddannelsescenter Vest (UCV)
UCV uddanner politibetjente og politikadetter. Samtidig er stedet politiets centrale videreuddannelsescenter.
UCV blev politisk besluttet i 2015 med aftalen “Et styrket politi. Et tryggere Danmark”. Som led i aftalen etablerede man en midlertidig skole på Ryes Kaserne i Fredericia, hvor de studerende har haft deres gang siden november 2018.
De første studerende trådte ind af døren på UCV i november 2020, og i april 2022 inviterede Politiskolen for første gang naboer og andre interesserede indenfor til åbent hus.
Ved hver studiestart er der to basisuddannelsesklasser (politibetjente) og 1 politikadetuddannelsesklasse.
UCV er indrettet ved og i den gamle sygeplejeskole i Vejle. 9.800 m² nybygning, 11.900 m² renovering, i alt 21.700 m². I alt med udearealer 60.000 m².
Entreprenørfirmaet Hoffmann A/S stod i spidsen for projektet med ERIK arkitekter som totalrådgiver.
UCV har kostet 445 millioner kroner at etablere, hvilket var omkring 100 millione
RELATED ARTICLES
spot_img

Populær