mandag, maj 27, 2024
spot_img
ForsideHelsingør KommuneHop på en delecykel i Helsingør eller Snekkersten

Hop på en delecykel i Helsingør eller Snekkersten

spot_img

Nu kan du hoppe på en delecykel ved Helsingør Station og Snekkersten Station og nemt komme rundt i kommunen.

Nu kan du hoppe på en delecykel ved Helsingør eller Snekkersten Station og nemt komme rundt i kommunen. De orange cykler, der er lette at kende, skal gøre det attraktivt for kommunens medarbejdere og borgere men også turister at lade bilen stå og i stedet koble tog og cykel sammen.

Det er Helsingør Kommune, der har indgået et samarbejde med DSB, som med indsatsen Kørmit gerne vil hjælpe deres passagerer med at komme det sidste stykke på arbejde.

Medarbejdere i Helsingør Kommune kan derfor bruge cyklerne gratis fra fx Snekkersten Station til Borgerservice, Jobcentret eller Sundhedshuset gennem aftalen. Men alle borgere, besøgende og turister kan leje en cykel for en kortere eller længere perioder. Udlejning og betaling foregår via en app.

Kør grønt

For kommunen er tiltaget en af mange indsatser, der skal bidrage til at gøre kommunen grønnere i løbet af Green Leaf-året 2024.
Formand for Klima- og Bæredygtighedsudvalget, Mette Lene Jensen, har tidligere udtalt:

Vi vil gerne inspirere medarbejderne til at komme mere bæredygtigt på job, hvilket i sidste ende også bidrager til vores grønne regnskaber. Derfor glæder det mig, at vi kan tilbyde denne mulighed for at kombinere tog og cykel, så det bliver mere attraktivt at lade bilen stå i garagen.

Her kan du  læse meget mere om, hvordan du bruger cyklerne, priser osv. Du kan også hente appen til din telefon via linket:

Sådan kommer du i gang

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær