mandag, maj 27, 2024
spot_img
ForsideErhvervGreen Leaf-pris kan få betydning for lokale virksomheder

Green Leaf-pris kan få betydning for lokale virksomheder

spot_img


Helsingør Kommune inviterer lokale virksomheder, der er interesserede i at give den grønne omstilling et ekstra stort skub, til at indgå Green Leaf-partnerskaber.

Det er vigtigt for os, at det er virksomheder, der vil forpligte sig på at gøre en betydelig og særlig indsats. Til gengæld kan det give lokale virksomheder international opmærksomhed, hvis de indgår et Green Leaf partnerskab, siger Gitte Larsen, chefkonsulent i Helsingør Kommunes klimasekretariat.

Hun nævner som et eksempel, at når Helsingør Kommune i løbet af 2024 skal holde oplæg for andre europæiske kommuner om, hvordan den arbejder med grønne løsninger, kan den medbringe et case-katalog, der beskriver de partnerskaber, kommunen har lavet med lokale virksomheder.

Hvis man vil høre mere om mulighederne for et Green Leaf partnerskab, kan man kontakte Gitte Larsen på gilar@helsingor.dk eller 49 28 25 62.

Den 12. september er alle lokale virksomheder inviteret til partnerskabsdag, hvor man kan høre mere om mulighederne for at indgå et Green Leaf partnerskab med kommunen, og hvad det indebærer.

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær