søndag, juni 16, 2024
spot_img
ForsideErhvervGør din virksomhed til grøn partner

Gør din virksomhed til grøn partner

spot_img

Er du interesseret i en mere bæredygtig drift af din virksomhed? Hør mere om, hvad et grønt partnerskab med Helsingør Kommune kan tilbyde 12. september.

Vær med til at gøre 2024 til et særligt grønt år sammen med Helsingør Kommune. Tirsdag den 12. september byder Helsingør Kommune til Informationsmøde, hvor du kan høre mere om at blive partnervirksomhed, når Helsingør Kommune næste år er Green Leaf Kommune.

Her kan du høre mere om, hvordan din virksomhed kan indgå i et partnerskab med Helsingør Kommune for at bakke op om en bæredygtig udvikling.

Dagen indeholder mange eksempler på, hvordan virksomheder i forskellige brancher samarbejder med både kommuner og hinanden om grønne partnerskaber.

På dagen vil du bl.a. møde:

  • Head of Sustainability Torsten Richard Hermansen, Danske Fragtmænd, A/S
  • Områdechef Lars Vincent Wartou, Textilia Danmark (tidl De Forenede Dampvaskerier)
  • Direktør Berit K. Leth, KolleKolle Konferencehotel
  • Genbrugschef Kalle Westh Jensen, SOLUM genanvendelse
  • Bæredygtighedskonsulent Mette Grønvald, Århus kommune
  • Borgmester Benedikte Kiær
  • Chefkonsulent Gitte Larsen, Klimasekretariatet i Helsingør Kommune

Helsingør Kommune har arrangeret partnerskabsmødet sammen med Henrik Schramm Rasmussen fra Mind Your Business. Henrik har arbejdet i 18 år hos Dansk Industri med solid erfaring i projektledelse og bæredygtighedsstrategier og arbejder nu som selvstændig med at udvikle bæredygtighedsstrategier for virksomheder.

Program:

08.00 Ankomst og morgenkaffe

08.30 Helsingør kommune – EU’s Green Leaf 2024 Borgmester Benedikte Kiær

08.40 Derfor vil vi de grønne partnerskaber Chefkonsulent Gitte Larsen, Klimasekretariatet i Helsingør Kommune

08.50 Strategiske partnerskaber – hvad er det og hvad kan vi bruge dem til? Henrik Schramm Rasmussen, MIND YOUR BUSINESS

09.00 Introduktion til Klimaalliancen i Aarhus kommune Bæredygtighedskonsulent Mette Grønvald, Århus kommune Case: Grøn transformation af den tunge vejtransport i Aarhus By Head of Sustainability Torsten Richard Hermansen, Danske Fragtmænd, A/S

09.30 Klimapartnerskab mellem Textilia Danmark og Ballerup kommune Omådechef Lars Vincent Wartou, Textilia Danmark

09.50 PAUSE

10.15 Klimapartnerskab mellem KolleKolle Konferencehotel og Furesø kommune Direktør Berit K. Leth, KolleKolle

10.40 SOLUM Gentræ og Genbrug Genbrugschef Kalle Westh Jensen, SOLUM

11.00 Partnerskaber med Helsingør kommune Faciliteret gruppearbejde

11.50 Opsamling og diskussion

12.15 Tak for i dag

Tid og sted: Tirsdag den 12. september kl. 8-12.15 i Helsingør Sundhedshus.

Tilmelding: Send en mail til klima@helsingor.dk

Fakta:

Green Leaf samarbejdsaftaler

Helsingør Kommune ønsker i forlængelse af Green Leaf værtsskabet at indgå nye samarbejdsaftaler med lokale virksomheder og aktører i kommunen. Dette vil både sprede og fremme budskabet om grøn omstilling men også motivere virksomhederne til at tage nogle spring i forhold til at udvikle deres grønne profil og dermed bidrage til Helsingørs bæredygtige udvikling.

Hvad kan vi tilbyde?

I et eventuelt samarbejde vil Helsingør Kommune kunne tilbyde sparring og hjælp til målsætning for virksomhedens klimaindsats. Partnerskabsaftalerne og deres grønne indhold vil få eksponering forbindelse kommunens lokale, nationale og internationale aktiviteter i tilknytning til Green Leaf i 2024.

Hvad søger vi?

Virksomheder der har ambitioner om at tage et spring i forhold til klima- og bæredygtighedsindsatsen i egen virksomhed frem mod udgangen af 2024. Og som samtidig gerne vil dele indsatserne for dermed at inspirere andre virksomheder til en udvikling med mere bæredygtige løsninger. Som virksomhed skal man være villige til, at gå forrest i kampen om klimaet og bidrage til at gøre Helsingør Kommune til et forbillede inden for grøn omstilling.

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær