onsdag, juni 12, 2024
spot_img
ForsideErhvervFå gode råd til at spare på energien

Få gode råd til at spare på energien

spot_img

Helsingør Kommune inviterer lokale virksomheder til møde, hvor de kan få gode råd til at komme gennem energikrisen.

Store regninger for strøm og varme får virksomheder til at lede efter måder at spare på energien. Men det er ikke helt let at overskue, hvilke besparelser, der virkelig batter, på kort og lang sigt.

Derfor inviterer Helsingør Kommune lokale virksomheder til morgenmøde i Toldkammeret, hvor man kan få gode råd til, hvordan man effektivt kan spare på energien her og nu. Desuden vil man få viden om, hvilke initiativer man kan sætte i søen for på længere sigt at få bugt med høje udgifterne til strøm og varme.

– Vi inviterer til dette møde i et forsøg på at gøre det nemt og overskueligt for lokale virksomheder at lave ændringer, så de ikke bliver kvalt af store regninger. For der er ting, man kan gøre, så de høje energipriser ikke rammer så hårdt, siger Gitte Larsen fra Helsingør Kommunes klimasekretariat.

Eksperter deler gode råd

På mødet vil eksperter fra Sparenergi give gode råd til, hvordan især detailbutikker, restauranter, værksteder og andre små og mellemstore virksomheder kan spare på energien.

– Virksomhederne vil blandt andet blive hjulpet til, hvordan de kan prioritere mellem besparelser, der virkelig batter, og nogle som ikke har den store virkning. Vi vil sætte nogle proportioner på, siger Gitte Larsen.

Ud over gode råd til, hvordan lokale virksomheder kan komme gennem en vinter med høje energipriser, vil der på mødet også blive sat fokus på, hvordan man gør sin virksomhed mere energieffektiv, til gavn for både virksomhedens økonomi og klimaet.

Rådgivere fra Erhvervshus Hovedstaden vil informere om nogle af de puljer, der findes til at hjælpe små og mellemstore virksomheder i gang med en grøn omstilling.

Tid og sted

Tirsdag den 8. november kl. 8-9.30 på Toldkammeret, Havnepladsen 1, Helsingør, Store Sal.

Tilmelding

Mødet er gratis, men tilmelding er nødvendig og kan foretages her.

Kontakt

Erhvervskonsulent Birgit Johns Nielsen, tlf. 49282507, e-mail bjn55@helsingor.dk

Der vil være god tid til spørgsmål. Skriv til Birgit, hvis du har særlige emner, du gerne vil høre om.

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær