søndag, juni 16, 2024
spot_img
ForsideSnekkerstenBoliggårdens forsikring dækker ikke.

Boliggårdens forsikring dækker ikke.

spot_img

NYT VEDRØRENDE GENHUSNING AF BEBOERE I STÆVNEN

Boliggårdens forsikringsrådgiver vurderer nu desværre, at hverken Boliggården eller beboerne er dækket af forsikringen.

Boliggården arbejder benhårdt på at finde en løsning, der kan sikre beboerne hurtigst muligt. Hvad det bliver, kan direktør Pia Skov desværre ikke sige endnu.

– Vi forstår til fulde den utryghed, som vores beboere står med. Vores førsteprioritet er stadig beboernes sikkerhed. Fredag fik vi at vide, fra vores forsikringsrådgiver, at beboerne skulle henvende sig til deres eget forsikringsselskab – og i dag har vi fået en ny melding. Derfor har vi i dag prioriteret at ringe rundt og har fortalt hver enkelt om situationen. Og vi har desværre måttet bede dem om ugen ud at opholde sig der, hvor de har været siden fredag, siger direktør Pia Skov.

Boliggården er i gang med at undersøge, hvordan der kan findes løsninger for beboerne hurtigst muligt. Beboerne skal blive, hvor de er nu i hvert fald til og med den kommende weekend.

– Beboernes sikkerhed er vores prioritet nummer et, og derfor er det godt, at de alvorlige fejl i bygningerne blev opdaget nu, og at ingen er kommet til skade. Jeg må endnu engang understrege, hvor vigtigt det er, at ingen opholder sig i de evakuerede boliger, fortsætter Pia Skov.

Fejlene blev opdaget af Boliggårdens byggetekniske rådgiver i forbindelse med skimmelrenovering i en del af Stævnen.

– Det er åbenlyst, at vi nu står med en helt anden og alvorlig byggesag. Hvordan vi skal løse det, er endnu for tidligt at sige noget om. Vi er i dialog med Landsbyggefonden om at finde en løsning hurtigst muligt, slutter Pia Skov.

Kilde. Boliggården

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær