lørdag, juni 22, 2024
spot_img
Forside112 Nyheder19 personer anholdt i sag om besiddelse og salg af narkotika

19 personer anholdt i sag om besiddelse og salg af narkotika

spot_img

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) har i samarbejde med de sjællandske politikredse i dag foretaget anholdelse af 19 personer i en sag om besiddelse og salg af op til 40 kg kokain.

Kort efter klokken 6 i morges slog National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) i samarbejde med Københavns Vestegns Politi, Københavns Politi, Nordsjællands Politi samt Midt- og Vestsjællands Politi til mod en række adresser på Sjælland.

I en koordineret indsats blev 29 adresser ransaget, og i alt 19 personer anholdt og sigtet for, efter politiets opfattelse, at tilhøre et netværk, der har indsmuglet og distribueret store mængder hård narkotika samt hash. 

Anholdelserne af de 19 personer, 17 mænd i alderen 24-70 år samt 2 kvinder på 24 og 29 år, sker efter længere tids efterforskning.

Der blev under ransagningerne fundet en stor mængde kokain, hash, cigaretter, diverse designermøbler, en pistol, større pengebeløb samt beviser i form af bl.a. kommunikationsmidler, der vil indgå i den videre efterforskning.

Der er tidligere foretaget anholdelser i sagen.

Dagens anholdte har efter politiets opfattelse haft forskellige roller i netværket og er sigtet for besiddelse, og for nogles vedkommende, distribution, af op mellem 2 og 40 kg kokain og 150-220 kg hash.

Dagens indsats er kulminationen på en omfangsrig og kompliceret efterforskning, der nu har været i gang et stykke tid. Med dagens anholdelser har vi taget et helt netværk, der distribuerer hård narkotika, ud af cirkulation. Dele af det narkotika, som sigtelserne vedrører, er beslaglagt ved en tidligere anholdelse og bekræfter netværkets evne til at håndtere de store mængder narkotika. Det slutter med dagens anholdelser,” siger politiinspektør Mads Helios fra NSK.

12 af de anholdte fremstilles i grundlovsforhør senere i dag i Glostrup ret med krav om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre.

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær