mandag, maj 27, 2024
spot_img
ForsideNyhederVærd at vide om indefrysning af energiregning

Værd at vide om indefrysning af energiregning

spot_img

Ordningen forventes at omfatte kunder hos Forsyning Helsingør Kronborg Elhandel A/S

HØK - tre skortstene

Som en håndsrækning til de mange danske familier, der er hårdt ramt af inflationen og de ekstraordinære høje energipriser, har et stort flertal af politiske partier i Folketinget den 23. september 2022 vedtaget en ordning, der blandt andet giver danskerne mulighed for at få indefrosset en del af deres energiregning. For Forsyning Helsingørs vedkommende forventes ordningen at omfatte el-handelskunderne i Forsyning Helsingør Kronborg Elhandel A/S.

Hvad ved vi om indefrysningsordningen lige nu?
Ordningen træder i kraft den 1. november 2022, men vi kender ikke detaljerne for ordningen endnu. Vi forventer dog, at ordningen for Forsyning Helsingør Kronborg Elhandels kunder først vil kunne tilvælges vedrørende aconto opkrævningen for 1. kvartal 2023, som forventes udsendt i februar 2023, med betalingsfrist den 1. marts 2023. Ordningen forventes herefter at kunne tilvælges for de tre efterfølgende aconto opkrævninger i 2023.

Vi skal i gang med at gøre vores IT-systemer klar til at håndtere opgaven og fastlægge en proces for, hvordan det skal foregå. Lige så snart vi har detaljerne for ordningen og processen på plads, vil du kunne læse om det på vores hjemmeside.

Informationerne på vores hjemmeside vil løbende blive ændret og opdateret, efterhånden som vi bliver bekendt med detaljerne.

Du kan læse mere om indefrysningsordningen her.Hvad skal jeg gøre for at få indefrosset en del af min elregning?Hvor stor en del af min elregning kan jeg få indefrosset?Hvornår skal jeg betale den indefrosne del af min elregning tilbage?

KILDE: Forsyning Helsingør

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær