søndag, juni 16, 2024
spot_img
ForsideHelsingør KommuneSTORT TILLYKKE TIL CHRISTINA, SOM ER NOMINERET TIL PÆDAGOGPRIS

STORT TILLYKKE TIL CHRISTINA, SOM ER NOMINERET TIL PÆDAGOGPRIS

spot_img

Christina Sommer, som er pædagog i specialtilbuddet Team V på Grydemoseskolen (Espergærde Skole), er blandt de 12 nominerede til Politikens Pædagogpris. Prisen uddeles hvert år til dygtige danske pædagoger, og Christina er valgt blandt 600 indstillede pædagoger fra hele landet. Hun er nomineret i kategorien social- eller specialpædagogik.

Christina er teamleder for Team V’s ASF-grupper, som er for elever med autisme, og hun er indstillet til prisen af en elevs mor.

”Christina og resten af medarbejderne er kreative og tilrettelægger undervisningen på nye måder, så de kan motivere elever med autisme til at deltage. Med en god blanding af struktur og omsorg rummer de børnenes forskelligheder og interesser…,” lyder det bl.a. i indstillingen.

Christina er stolt over nomineringen:

– Det er en stor anerkendelse, som jeg er meget glad for. Det handler om at give eleverne færdigheder, så de kan begå sig og blive så selvhjulpne som muligt. Vi øver fx at gå ud og handle. Sammen med mit team tager jeg udgangspunkt i det enkelte barns interesser. Vi kan godt lide, når eleverne blomstrer og har det sjovt, fortæller hun.

Et fagpanel udpeger vinderne af Pædagogprisen – der er seks forskellige priser. Vinderne hyldes ved et arrangement torsdag den 9. november i Politikens Hus.

Vi hepper på dig, Christina

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær