søndag, juni 16, 2024
spot_img
ForsideAndre nyhederOnsdag er der risiko for lokalt kraftigt snefald.

Onsdag er der risiko for lokalt kraftigt snefald.

spot_img

Onsdag er der risiko for lokalt kraftigt snefald i Nordsjælland, nordøstlige Jylland, Vestsjælland samt på Lolland og Falster.

Der er nat til onsdag og onsdag risiko for kraftige snebyger, der lokalt måske kan give over 15 cm sne på 6 timer, hvilket er definitionen på kraftigt snefald.

Det er et lavtrykstrug med dyb koldluft der fra tirsdag aften vil bevæge sig ned over Danmark fra nord. Luften vil være meget instabil og der vil dannes en del byger som lokalt kan være kraftige. De kraftigste byger ventes først i Vendsyssel og Himmerland, derefter omkring Djursland og senere, i løbet af onsdagen, i de vestlige og nordlige dele af Sjælland, og til sidst måske på Lolland og Falster.

Lufttemperaturen ventes holde sig omkring eller lidt over frysepunktet, sneen vil derfor mange steder være ret våd. Jordtemperaturen er endnu relativt høj, omkring 5 grader, således er det usikkert hvor meget sneen vil lægge sig. De fleste steder (i det aktuelle området) ser ud at få mellem ca. 2 cm og 8 cm sne, men meget lokalt kan der komme betydeligt mere.

KILDE DMI

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær