lørdag, juni 22, 2024
spot_img
ForsideHelsingørMØD DEN NYE BEREDSKABSCHEF

MØD DEN NYE BEREDSKABSCHEF

spot_img

Den 1. maj begyndte Jesper Ingeman-Petersen i sin nye stilling som beredskabschef – og blev dermed chef for de 10 fastansatte, 70 deltidsansatte brandmænd og 30 frivillige i Helsingør Kommunes Beredskab

De første uger på posten har krævet et stort træk på energikontoen med masser af indtryk, møder med nye mennesker – og en temmelig tung nattesøvn til følge

Jeg er blevet taget virkelig godt imod, og alle er meget overbærende over for mine mange spørgsmål. Jeg bruger lige nu meget tid på at kigge på hverdagen, for det giver mig stor viden at se, hvordan vi agerer derude. Man siger, det tager 100 dage før man rigtig lander i et nyt job og kommer ind i maskinrummet. Så jeg prøver at udnytte de 100 dage og være nysgerrig på alt det nye, jeg møder. Jeg sover godt om natten, vil jeg sige.

Beredskabschefen er tredje generation, der har startet karrieren i Falck – og lige nu er hans egen datter på vej i samme retning.

– Jeg vil skynde mig at sige, at der ikke er tale om tvang. Det er noget, hun gør helt frivilligt, ligesom jeg også selv gjorde, smiler han.

Læs hele portrættet af den nye beredskabschef i Helsingørs Mange Ansigter: HER

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær