lørdag, juni 22, 2024
spot_img
ForsideHelsingør KommuneMød B.S. Christiansen på årets nytårskur

Mød B.S. Christiansen på årets nytårskur

spot_img

Året nytårskur for erhvervslivet afholdes mandag den 16. januar kl. 16-18.30 på Kulturværftet.

Nytårskuren er en festlig og hyggelig start på året, hvor vi ønsker hinanden godt nytår, får lejlighed til at hylde både årets gazellevirksomheder og årets vinder af den sociale beskæftigelsespris.

I dag stilles der store krav til virksomhedslederne. I den nye virkelighed med høje renter, inflation og energikrise er der mange udfordringer vi mennesker skal forholde os til – ikke mindst til ledere af virksomheder.

På årets nytårskur vil mentaltræneren og tidligere jægersoldat B.S. Christiansen tale om ”Fundamentet for god ledelse og det gode liv” og hvad er det der skal til, for at vi når de mål vi sætter os – også i en krisetid.

”En forudsætning for at lede andre er, at man kan lede sig selv!”, lyder det fra B.S. Christiansen.

B.S. vil tale ud fra sine erfaringer fra 28 års operativ tjeneste som elitesoldat, samt sine mange års arbejde med menneskelig udvikling af top atleter, teams og ledere i erhvervslivet.

B.S. ved om nogen, hvor vigtigt det at lederen udstikker en tydelig retning og kommer med gode råd til, hvordan man som ’kaptajn på broen’ holder kursen og gejsten – også i ’stormvejr’ og krisetider. Han fortæller om betydningen af den gode, stabile platform, om engagement og vigtigheden af at tage ejerskab og ansvar for sig selv, sit liv og sit team.

Det kræver personligt overskud og mod at se livets muligheder og kunne træffe de rigtige beslutninger.

Tilmeld dig nytårskuren

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær