onsdag, juni 12, 2024
spot_img
ForsideKulturKulturnatten: Koncert på den nye bynære genbrugsplads

Kulturnatten: Koncert på den nye bynære genbrugsplads

spot_img

Kulturnatten i Helsingør Kommune løber af stablen den 30. september 2022, og endnu engang deltager Forsyning Helsingør med et arrangement.

I år inviterer Forsyning Helsingør til rytmisk koncert med Helsingør Musikskole (MGK) og sangerinde Emily Darre Jensen, der synger danske sange fra Anne Linnet, Tina Dickow og egne numre. Bagefter er der en unik mulighed for en rundvisning på den nye genbrugsplads, som endnu ikke er åbnet for offentligheden.

Cirklen – som den nye genbrugsplads kommer til at hedde – bliver state of the art inden for cirkulær økonomi og direkte genbrug. På genbrugspladsen bliver der særlig fokus på brugervenlighed og bæredygtighed – og på Kulturnatten bliver der også mulighed for at blive klogere på sortering af husholdningsaffald.

Cirklen står færdig senere på efteråret, men den fremstår allerede nu både smuk og meget brugervenlig – med et stort fokus på sortering og direkte genbrug.

Jens Bertram, bestyrelsesformand

”Vi glæder os rigtig meget til at give kunderne en god musikalsk oplevelse og samtidig et smugkig på den nye genbrugsplads. Cirklen står færdig senere på efteråret, men den fremstår allerede nu både smuk og meget brugervenlig – med et stort fokus på sortering og direkte genbrug”, fortæller Jens Bertram, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør og fortsætter:

”Med Kulturnatten i Helsingør Kommune åbner vi dørene og inviterer borgerne indenfor i vores verden. I år bliver det endnu engang et arrangement, hvor elever fra Helsingør Musikskole sætter toner til. Det bliver helt sikkert en smuk oplevelse i smukke omgivelser”.

Med Kulturnatten i Helsingør Kommune åbner vi dørene og inviterer borgerne indenfor i vores verden.

Jens Bertram, bestyrelsesformand

Bandet fra MGK består af:

Emily Darre Jensen: sang 
Elias Høj: guitar
Laurits Ringgaard: trommer
Elias Hvidtfeldt: bas

Aftenens program
Koncert, rundvisning og sorteringsguide foregår på genbrugspladsen og gennemføres i tre hold af 1 ½ times varighed i tidsrummet kl. 17 – 20.30 fredag den 30. september.

Hold 1 er i tidsrummet kl. 17 – 18.30

Hold 2 er i tidsrummet kl. 18 – 19.30

Hold 3 er i tidsrummet kl. 19 – 20.30

Hvert hold kan rumme 25 personer. Det er gratis at deltage, men det kræver, at man på forhånd har booket en billet via bookingsystemet på Forsyning Helsingørs hjemmeside.

Adresse
Energivej 6, 3000 Helsingør

Parkering
Der er begrænset parkeringspladser på Energivej 25. Der kan også parkeres på Energivej langs Helsingør Kraftvarmeværk og Bygma.

Påklædning
Koncerten holdes indenfor i Genbrugshuset, men selve rundvisningen vil være udenfor – dog under et halvtag. Så tag gerne tøj på efter vejret.

Live-musikken er finansieret gennem Forsyning Helsingørs elhandelsselskab og el-produktet Kronborg El, der støtter det lokale sports- og kulturliv i Helsingør Kommune.

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær