lørdag, juni 22, 2024
spot_img
Forside112 NyhederHelsingørs borgere kan køre bil. 28 ulykker i Nordsjælland

Helsingørs borgere kan køre bil. 28 ulykker i Nordsjælland

spot_img

Onsdag kom der sne på de Nordsjællandske veje.

Hillerød, kl. 09.45 mistede en personbil herredømmet grundet sne på Herredsvejen. Kun mindre personskader.

Hillerød, kl. 10.11 påkørte en bilist to skilte i midterrabatten på Københavnsvej. Ingen personskades. Uheldet forventes sket på grund af snedækkede kørebaner og veje.

Hillerød, kl. 10.14 en personbil gled ud i krydset ved Fredensborgvej og Isterødvej og ramte et autoværn grundet glat føre. Ingen personskader. 

Hillerød, kl. 10.25 skabte en lastbil trafikale problemer ved Roskildevej, da den ikke kunne komme igennem en rundkørsel. 

Birkerød, kl. 10.27 en personbil gled ud på Ravnsnæsvej og ramte en modkørende. Parter tilset i ambulance. 

Nærum, kl. 10.41 påkørte en person en forankørende, da denne bremsede på helsingørmotorvejen i nordgående retning. Ingen meldinger om personskade. 

Hillerød, kl. 10.45 en person gled ud i en rundkørsel på Isterødvejen og ramte en lygtepæl. Ingen personskade. 

Hillerød, kl. 10.50 kunne en lastbil ikke komme væk fra Langesvej, da den grundet vejens hældning blev ved med at glide tilbage. 

Hørsholm, kl. 10.55 en bil sad fast på tilkørslen til Helsingørmotorvejen ved Hørsholm på grund af sommerdæk, hvilket spærrede rampen. 

Lyngby, kl. 10.50 en personbil påkørte en anden bil, da vedkommende gled ud i krydset ved Nøjsomhedsvej. Mens uheldet blev anmeldt gled endnu en bil ud, hvorved en anden bil blev påkørt. 

Helsinge, kl. 11.02 en lastbil der sad fast i et lyskryds ved Græstedvej blev påkørt af en personbil, da denne grundet glat føre og sommerdæk ikke kunne nå at bremse. Ingen meldinger om personskade. 

Nivå, kl. 11.08 en personbil med trailer var gledet rundt på Helsingørmotorvejen, og kunne ikke vende rundt igen grundet trafikken. 

Hillerød, kl. 11.28 måtte føreren af en personbil på Roskildevej sande, at vedkommende grundet sommerdæk ikke kunne køre videre forsvarligt. Personen blev instrueret i at finde et sted at parkere og afvente vejhjælp.

Hørsholm, kl. 11.39 var der to færdselsuheld på Helsingørmotorvejen, der betød, at trafikken måtte køre slalom om de forulykkede biler. Ingen meldinger om personskader – to personer blev fragtet til Helsingør af politiet. 

Lyngby, kl. 11.00 skred en bil ud i lyskrydset Lundtoftvej og Lundtoftegårdsvej og ramte en lygtepæl. Ingen personskader. 

Hillerød, kl. 12.11 påkørte en billist en forankørende på Gl. Frederiksborgvej. Efter at de to parter havde udvekslet oplysninger påkørte den samme billist forurettede igen. Ingen perosnskader.

Hillerød, kl. 12.32 en personbil blev påkørt bagfra af en anden bil, der ikke kunne stoppet grundet glat føre. Ingen personskader. 

Hillerød, kl. 12.38 en personbil kunne ikke stoppe på afkørsel 6 på Hillerødmotorvejens forlængelse, hvilket resulterede i, at vedkommende ramte en lysregulering. Ingen meldinger om personskader.

Hørsholm, kl. 12.46 en lastbil skabte store trafikale problemer på tilkørslen til Helsingørmotorvejen, hvor den sad fast. Mens en patrulje forsøgte at løse de trafikale problemer på stedet kørte endnu en lastbil fast, og en anden bil kørte i en grøft, hvilket kun skabte større problemer. Ingen meldinger om personskader.

Birkerød, kl. 12.48 en billist påkørte en forankørende, da vedkommende ikke kunne bremse på Ravnsnæsvej. Ingen meldinger om personskader. 

Allerød, kl. 20.32 på Hillerødmotorvej nordgående var en rød varevogn med lys på, set i grøften. Føreren var uskadt og havde selv rekvireret autohjælp.

Hillerød, kl. 20.20 på Overdrevsvejen lyskryds ved Københavnsvej var en bil gledet ud, og havde ramt en lysstander i krydset. Retning fra. Anmelder oplyste, at der ikke umiddelbart kunne ses nogen skader, og krydset var funktionsdygtigt.

Furesø, kl. 20.51 Fra Ballerupvej oplyste en anmelder kl 20.51 at billister forgæves forsøgte at køre op af bakken, men vejen var for glat og bilerne gled ned af bakken og ramte ind i hinanden. 3 biler var netop stødt sammen, og var ved at blive trukket væk af vejhjælp. 

Furesø, kl. 21.45 på Hillerødmotorvej i nordgående retning mistede en mand herredømmet over sin bil og påkørte autoværnet. Der skete ingen personskade.

Hillerød, kl. 22.03 fik politiet en anmeldelse om, at der 2-3 km før Hillerød Ø i nordgående retning var en rød bil ude i rabatten. Der var tale om et solouheld i det glatte føre, og billisten havde det godt.

Furesø, kl. 05.35 fik politiet et opkald fra en billist, der var kørt ind i autoværnet på Hillerødmotorvej i det glatte føre. Bilen holdt i rabatten og føreren af bilen havde det godt.

Hillerød, kl. 6.35 på Selskovvej kørte en bil ind over et helleanlæg og frontalt ind i en anden bil. To ambulancer blev tilkaldt. Og det blev konstateret at den ene billist havde brækket hånden.

Kilde: Nordsjællands Politi 

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær