lørdag, juni 22, 2024
spot_img
ForsideHelsingør KommuneForsyningen skruer op for info om affaldssortering og grøn omstilling

Forsyningen skruer op for info om affaldssortering og grøn omstilling

spot_img

Nu kan du tilmelde dig Forsyning Helsingørs nyhedsbrev og få gode råd om genanvendelse og affaldssortering direkte i indbakken

Hos Forsyning Helsingør er der store ambitioner om at få kommunens borgere med på den grønne omstilling, at højne genanvendelsesprocenten og i det hele taget gøre det lettere at agere bæredygtigt i hverdagen.

Derfor har Forsyningen netop udsendt det første nyhedsbrev, hvor du kan læse nyhedshistorier om blandt andet udbredelsen af fjernvarme, udrulningen af den nye affaldsordning eller indførslen af nye grønne teknologier i energiproduktionen.

– Vi har brug for flere kanaler til at nå vores kunder og vores omverden, og derfor sætter vi et produkt i verden, vi ikke har brugt før, nemlig et nyhedsbrev. Vi har brug for at få kunderne med på den grønne rejse og for at komme ud med de nye klimaråd, siger Thomas Hag, der er kommunikationsansvarlig hos Forsyning Helsingør.

Mange spørgsmål om affald

Affaldssortering er et af de emner som Forsyningen mærker optager borgere meget, og som også kommer til at fylde en del i nyhedsbrevet.

– Det har altid været affald, der har generet flest henvendelser til os. Det er det mest borgernære område vi har. Du står hele tiden med et stykke emballage, som du skal finde den rette beholder til.

Derfor undrer det heller ikke Thomas Hag, at Forsyningen får mange henvendelser omkring affaldssortering.

– Vi er gået fra at have én sæk hjemme under køkkenvasken til i løbet af foråret at skulle sortere i op mod 10 forskellige fraktioner. Så derfor har vi brug for at kommunikere endnu mere og endnu tættere med kunderne om sortering, genanvendelse og genbrug – men også om andre grønne tiltag, siger Thomas Hag.

Læs mere om affaldssortering hos Forsyning Helsingør

Nyhedsbrevet udkommer 8-12 gang om året eller efter behov. Det består af et mix af:

  • Nyhedshistorier fra Forsyning Helsingør
  • Gode klima- og miljøråd, der hjælper kunderne til en mere bæredygtig hverdag. For eksempel sådan sortere du husholdningsaffaldet korrekt, tips til en lavere varmeregning eller se hvordan du kan bruge regnvand rekreativt i din egen have
  • Aktuelle driftsmeddelelser
  • Ledige jobs i Forsyning Helsingør
  • Medarbejderportrætter

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær