onsdag, juni 12, 2024
spot_img
ForsideEspergærdeEspergærde Centret gik Coca Cola amok

Espergærde Centret gik Coca Cola amok

spot_img

Den ikoniske Coca-Cola julelastbil triller igen ud i hele landet – denne gang er Coca-Cola og Røde Kors gået sammen om at give julehjælp til udsatte børnefamilier, der er ramt på økonomien, så de også kan holde en god jul.

Se billeder i bunden.

I dag var det så Espergærde Centret der tog i mod Coca Cola lastbilen. Mange mennesker var mød op for at smage en gratis Cola Cola og få lidt gratis gaver med hjem.

Espergærdecentret var fyldt med glade børn og voksende med nissehuer, ikke mindst fordi man igen kunne få en gratis tur i centrets Juletog. Juletoget køre hver weekend frem tul jule aften.

På alle årets stop kan juleglade danskere traditionen tro få taget et foto foran den ikoniske julelastbil, hviske julegaveønsker til julemanden foran hans hus og naturligvis nyde en iskold Coca-Cola eller Coca-Cola Zero.

Men for et stigende antal familier er julen også en tid med stor økonomisk bekymring, fordi pengene ikke rækker til juletræ, julemiddag og gaver til børnene. 

Sidste år modtog 15.000 familier i Danmark Røde Kors’ julehjælp, og i år er de stigende fødevarepriser og inflationen en ekstra bekymring for mange.

Derfor er Røde Kors og Coca-Cola gået sammen om en national juleindsamling til at støtte julehjælpen 2022.

Den 17. november kører den ikoniske Coca-Cola julelastbil fra julemandens værksted i Grønland til Danmark over Øresundsbroen, klar til en stor julemission gennem det ganske land for sjette gang. 27 stop i Danmark danner rammen for indsamlingen til Røde Kors’ julehjælp.

”Julen er en svær tid for familier, der i forvejen er økonomisk trængte. For dem er højtiden forbundet med bekymringer og afsavn. Røde Kors’ julehjælp giver dem mulighed for at tage del i julens glæder og nyde de ting, vi andre ofte tager for givet.

Derfor er vi glade for, at Coca-Cola støtter op om vores julehjælp i år og er med til at give udsatte familier i Danmark en god jul,” siger Anders Ladekarl, generalsekretær for Røde Kors.

Få en tur i det gratis juletog. Juletoget køre hver weekend i frem til jul
RELATED ARTICLES
spot_img

Populær