Spænding til det sidste. Snekkersten mod Avedøre

spot_img

I efterårets sidste kamp skulle 1.holdet på udebane møde Avedøre i en ”6 points kamp”. Og efter et uskønt, men intenst og – især i

Slutfasen- dramatisk opgør – kunne SIF’erne, i dag i orange udebanedragter, trække sig tilfredse tilbage med 3 gode og vigtige point.

Kampen, på det hyggelige og meget publikumsvenlige stadion, blev afviklet på en blød, tung og langhåret græsbane, som ikke indbød

til flot og poleret spil.

I 1.halvleg havde begge hold spredte muligheder, lange bolde fremad, men sad 1.gangs berøringerne godt, så kneb det mere med 2. og 3.gangs berøringerne, og det gjaldt begge hold, ligesom de deltes om de store muligheder – en til hvert hold, i begge tilfælde uden gevinst,så 0-0 ved pausen, selvom 1-1 havde været mere passende.

Men mål kom der, og heldigvis til Snekkersten, 3 minutter inde i 2.halvleg. En Avedøre forsvarer ramte bolden med armen

i feltet. Straffe sagde dommeren, og den slags vigtige opgaver tager Ismail Essen sig sikkert af: 1-0 til gæsterne. Og så steg kampen ellers i intensivitet. Hjemmeholdet øste en masse bolde ind i gæsternes felt, men her var keeper Mads Henriksen usvigeligt sikker, ligesom Avedøre angribernes træfsikkerhed heller ikke imponerede. SIF lurede på omstillinger, men en udligning lurede mere end en yderligere føring til gæsterne.

Men med bare tre minutter tilbage af ordinær spilletid startede dramatikken: SIF keeper Henriksen gled, da han skulle cleare en bold uden for feltet, og han ramte en Avedøre spillers ben. Frispark og gult kort. Så måtte Navid Rezai på mål i resten af kampen. Og det klarede han perfekt.

Hjemmeholdet spillede sig til store muligheder, men Navid tog koldt og sikkert alt, hvad der kom! 5 minutter inde i de alt 8 minutters overtid fik Andreas Vesterbæk også gult kort for et frispark midt på banen. Og så var det 9 mod 11. Avedøre kastede alt, inklusive keeperen, frem, men de heroisk kæmpende SIF’ere holdt

stand, så endelig efter 98 minutter kunne de jublende fejre en 1-0 sejr. Dette gør næppe aftenens afslutningsfest mindre festlig!

SIF har med sejren 21 points efter turneringens første halvdel. Med særdeles god afstand til de nedre hold overvintrer man på en 8.plads. Så efterårets udbytte må konstateres at være meget tilfredsstillende.

Nu er der vinterpause . Næste turneringskamp er 18.marts på hjemmebane mod Avarta.

Denne skriverkarl ønsker alle de trofaste læsere en god jul.

Kilde: Pressansvarlig SIF Steffen Riiskjær Foto. Klubfotograf Michael Hyllested.