onsdag, juli 24, 2024
spot_img
ForsideHelsingørNye køreplaner for Lokaltogs strækninger til december

Nye køreplaner for Lokaltogs strækninger til december

spot_img

Søndag 11. december 2022 træder nye køreplaner i kraft hos Lokaltog A/S, der driver 10 lokale banestrækninger på Sjælland og Lolland Falster. I de fleste tilfælde er der tale om småjusteringer, som betyder bedre skift for de kunder, der skal rejse videre med andre tog eller busser, men enkelte større ændringer er der dog også at finde i de nye køreplaner.

Overordnet set har Lokaltog A/S fokuseret på at tilpasse køreplanerne, så skift mellem forskellige transportmidler bliver smidigere for kunderne. På nogle strækninger bliver der længere tid til at skifte mellem Lokaltog og DSB’s regionaltog, mens køreplanerne for andre strækninger er justeret for at give kunderne bedre forbindelser til S-togene.

For at komme de sene fritids- og festrejsende i møde indføres der desuden to afgange med nattog på Lollandsbanen natten efter fredag og lørdag mellem kl. 01.00 og 05.00.

Søger man en rejse efter 11. december er rejseplanen.dk opdateret med de nye køreplanstider. Både de aktuelle og kommende køreplaner findes også på lokaltog.dk.

Hornbækbanen – 940R og Gribskovbanen – 950R/960R

Den eneste ændring på disse to strækninger er, at alle tog i hverdagene indtil kl. 20.00 afgår 1 minut tidligere for at opnå bedre forbindelse til S-tog i Hillerød. Denne ændring gælder i begge retninger. I weekenden kører togene som i den nuværende køreplan

KILDE: Lokaletog

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær