onsdag, juli 24, 2024
spot_img
ForsideAndre nyhederNu bliver det dyrere at købe strøm hos Clever

Nu bliver det dyrere at købe strøm hos Clever

spot_img

Forbrugsbaseret energitillæg

Europa er i en energikrise med historisk høje elpriser. Derfor har vi i Clever arbejdet intenst for at komme med en langsigtet prismodel, der afspejler den virkelighed, vi nu står i. Det er en model med et nyt energitillæg, der belønner opladning med omtanke og en ensretning af vores priser.

Hvad er det nye energitillæg?

Det nuværende energitillæg ophører d. 31. december 2022 og erstattes af et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg, der er udregnet på baggrund af den gennemsnitlige elpris (spotpris, afgifter, tariffer og moms) og dit kWh-forbrug for hver måned. Dit energitillæg vil derfor ændre sig fra måned til måned.

Energitillægget kommer ud af en energikrise, hvor vi tager ansvar for de knappe energiressourcer. Derfor har vi udviklet en model, hvor dem, der kører mest, også betaler mest. Det kalder vi opladning med omtanke.

Her på siden kan du se eksempler på energitillægget, blive klogere på baggrunden og finde svar på de oftest stillede spørgsmål.

Clever er Danmarks førende lade operatør. Virksomheden kom til verden i 2009 og har siden da arbejdet på at styrke den offentlige lade infrastruktur og lade mulighederne hos privatpersoner og virksomheder i hele landet.

KILDE: CLEVER

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær