onsdag, juli 24, 2024
spot_img
ForsideIkke-kategoriseretLokalt folketingsmedlem forudsiger folketingsvalg til september

Lokalt folketingsmedlem forudsiger folketingsvalg til september

spot_img
I sit oplæg til Hornbæk Rotarys møde denne uge lod folketingsmedlem Birgitte Bergman (K) forstå, at hun forventer folketingsvalg til september.

I sit oplæg til Hornbæk Rotarys møde denne uge lod folketingsmedlem Birgitte Bergman (K) forstå, at hun forventer folketingsvalg til september.

Det lokale folketingsmedlem Birgitte Bergman, som er valgt for det Det Konservative Folkeparti, var denne uges gæst hos Hornbæk Rotary Klub. Det blev til et spændende oplæg, hvor hun fortalte om sin baggrund med en far, der var smed på Helsingør Værft, og en mor, der var pædagogmedhjælper. Hun fortalte om sin karriere inden for reklame, turisme og event samt ikke mindst hendes nye karriere som politiker. Og så forudså hun folketingsvalg i september.

Det var et af årets første fysiske møder i Hornbæk Rotary, der hver uge mødes på Hornbækhus til middag, foredrag og debat.

Birgitte Bergman blev valgt til Folketinget første gang i juni 2019. ”For mig er det en fantastisk mulighed for at sætte Helsingør og Nordsjælland på verdenskortet. Og det er nødvendigt, for det man altid hører er, at ”I mangler jo ikke noget”,” sagde hun. Hun var stærkt kritisk over for regeringen. Hun og blå blok vil blandt andet gå efter at få Mette Frederiksen for en rigsret i sagen omkring aflivningen af mink.

Rotary er et åbent netværk for alle, der gerne vil gøre en forskel i verden, lokalt og globalt. Det er også drivkraften i Hornbæk Rotary, som blandt andet står bag Hornbækløbet. Overskuddet fra løbet går til at støtte lokale initiativer. I 2020 uddelte Hornbæk-klubben 52.000 kr. til 11 lokale projekter.

2021-udgaven af Hornbækløbet må desværre – i lighed med sidste år – aflyses på grund af pandemien. Klubbens præsident er dette år den lokale ildsjæl Palle Mandrup.

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær