onsdag, juli 24, 2024
spot_img
ForsideHelsingør KommuneHvordan kan biodiversitet fremme din forretning?

Hvordan kan biodiversitet fremme din forretning?

spot_img

Torsdag den 20. juni inviterer GoGreen til gratis netværksmøde i Gurre Slotshave på Gurrevej 384. Temaet er biodiversitet.

GoGreen-netværket i Helsingør sætter fokus på biodiversitet – eller måske rettere – manglen på sammen. Det sker ved et netværksmøde torsdag den 20. juni fra kl. 8-10.

Netværksmødet finder sted hos Pia Willumsen i Gurre Skovhave. Hun startede genetableringen af sin landejendom som aktivt landbrug i december 2016. 

Med produktion for øje har hun plantet ca. tre hektar af ejendommens jord til med stor variation af spiselige bær, frugter, nødder og flerårige urter og blomster. Indtil videre 30 forskellige arter og 130 forskellige sorter. Udover produktion af friske bær og frugt forarbejdes primærprodukter til fx saft, syltetøj og pesto.

Biodiversitet i forretningen

Vi skal på rundtur i Pia Willumsens grønne univers, og hun vil fortælle om sit engagement i biodiversitet og komme med et oplæg til diskussion af, hvordan man som virksomhed kan være med til at fremme biodiversiteten – uanset hvilken virksomhed man driver.

Gitte Larsen, leder af Klimasekretariatet, fortæller også om de indsatser, Helsingør Kommune gør for at få flere borgere til at tænke i biodiversitet, og hvordan kommunale arealer plejes med fokus på biodiversitet.

Mødet er åbent for alle interesserede. 

Husk praktisk fodtøj og en trøje/jakke med, da alt vil foregå udenfor.
Såfremt vejrudsigten lover regn, flyttes mødet til Cafe Chaplin

Tilmelding:

Send en mail til helsingor@gogreendanmark.dk

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær