onsdag, juli 24, 2024
spot_img
ForsideHelsingør KommuneHurra for det sundhedsfaglige personale

Hurra for det sundhedsfaglige personale

spot_img

Plejehjemmet Strandhøj er et godt sted at være for medarbejdere, beboere og pårørende – det blev fejret med manér den 6. oktober.

Torsdag den 6. oktober var en festlig dag på plejehjemmet Strandhøj. Her fejrede beboere, pårørende og personale, at Strandhøj har høj trivsel og lavt fravær blandt medarbejderne.

Der var kage, champagne og sodavand til alle i den stuvende fulde plejehjemscafé, hvor plejehjemsleder Peter Stuhaug holdt en lille tale:

– Vi fejrer primært personalet i dag, og det er velfortjent. Jeg er så taknemmelig for alt sundhedspersonale i Danmark, som hver dag sørger for at passe og pleje dem, som har brug for det, sagde han:

– Det er et supervigtigt job at arbejde inden for sundhedsfagene. Jeg har været i systemet i 40 år og har kun mødt dedikerede, respektfulde og empatiske medarbejdere. Det fejrer vi slet ikke nok.

Godt igennem tilsyn

Fejringen på Strandhøj markerede også, at plejehjemmet er kommet flot igennem en række tilsyn. Bl.a. resulterede et uanmeldt besøg fra Arbejdstilsynet ikke i nogen bemærkninger, og plejehjemmet har bevæget sig en kategori op i kommunens interne tilsyn på pleje, dokumentation, medicin, hjemlighed etc. – og ligger nu i kategori 2 ud af 5.

Samtidig har Styrelsen for Patientsikkerheds ældretilsyn placeret Strandhøj i kategori 1 (den bedst mulige) ud af 4. Og endelig har Strandhøj lavt sygefravær og høj trivsel.

Beboere og pårørende nød et glas champagne og musikalsk underholdning med Bertel Abildgaard, også kendt som Guitar-Kaj.

Peter Stuhaug trak lod om en gavekort blandt personalet – og vinder blev sygeplejerske Louise Cachot.

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær