onsdag, juli 24, 2024
spot_img
ForsideHelsingør KommuneHer er det nye HRT

Her er det nye HRT

spot_img

HRT, Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter, er glade for deres nye rammer i Sundhedshuset.

For ca. tre måneder siden holdt HRT flyttedag. Rehabiliterings- og Træningscentret rykkede fra Poppelgården på Nørrevej til splinternye lokaler i Sundhedshuset på Birkedalsvej. Her har HRT indtaget hele 2. salen, og der er 66 borgerstuer til borgere med behov for genoptræning, fx efter et sygehusophold. Pt. er 57 af stuerne i brug.

Pladserne på HRT er midlertidige, og borgerne opholder sig i gennemsnit ca. 30 dage på centret.

 Vi er meget glade for vores nye rammer. Her er lækre stuer med højt til loftet, nye møbler, fungerende loftslifte og store badeværelser, fortæller HRT-leder Pia Hansen.

De nye rammer står i kontrast til det noget slidte hus på Nørrevej – som dog også var velfungerende, som Pia Hansen understreger.

Del af et større hus

Der er mange fordele ved, at HRT nu er en del af et større hus med sundhedstilbud. Der er mulighed for samarbejde på kryds og tværs, ikke mindst omkring genoptræningen, som har topprioritet hos HRT.

– Vi får mere ud af vores faglige ressourcer, fordi vi er i samme hus som en masse andre sundhedstilbud og kan sammensætte tværgående hold. Det giver mere værdi for pengene, siger Pia Hansen.

Og det bedste af det hele:

– Vi har ikke længere udfordringer med at rekruttere personale. Der tror jeg også, at rammerne spiller ind. Det er spændende at arbejde i et helt nyt hus, der indbyder til samarbejde på tværs, siger Pia Hansen.

Læs mere om døgnophold hos HRT

Læs mere om det nye Sundhedshus

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær