onsdag, juli 24, 2024
spot_img
ForsideHornbækFredsfisken har trukket sig fra Hornbæk Havnefesten

Fredsfisken har trukket sig fra Hornbæk Havnefesten

spot_img

Vi vil gerne meddele jer, at Folkekøkkenet Hornbæk har trukket sig ud af al samarbejde med Hornbæk Havnefest, og dermed bliver Fredsfisken ikke en del af havnefesten mere.

Vi er ganske enkelt uenige med Havnefest komiteen om måden at drive et frivilligt arrangement på.

Vi mener, at de kommercielle interesser har taget, og fortsat tager, for meget over. De frivilliges arbejde og det overskud, det skal generere, skal komme hele byen og foreningslivet til gode.

Store dele af “kagen” kommer mere og mere i lommen på enkelte forretningsdrivende, der lukrerer på denne årlige fest, og overskuddet ryger dermed ud af havnen og resten af byen. Ubalancen er blevet for stor og de økonomiske interesser har for meget magt, og de spreder sig ud over havnen og ikke kun i byen.

Vi vil altid meget gerne støtte ulønnet op om vores elskede by, men havnefesten i denne form er ikke det rette for os mere.

Har I gode idéer til støtte eller arrangementer til fordel for spændende projektet og byens herboende borgere, så vil vi meget høre mere.

Surf, sejl, bold, dans, miljø, samvær, sundhed, oprydning, fællesskab, natur…

Lad os løfte i flok for hinanden.

Vi vil gerne sige tak til alle, vi har samarbejdet med – alle, der har støttet os og deltaget frivilligt i Fredsfisken, hvor vi i 2019 og 2022 sammenlagt har omsat for omkring 500.000 kr.

Godt kæmpet!

Med ønske om al det bedste for alle fremover.

Kærlige sommer-hilsner

Folkekøkkenet Hornbæk Jonas, Kim, Cecilie, Anni og Marc

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær