ForsideTop nyhedFortjent sejr til Snekkersten over Lundtofte

Fortjent sejr til Snekkersten over Lundtofte

spot_img

Flot sejr til 1.holdet i sjællandsserien Snekkersten-Lundtofte 20.08.22

I helt nye spilledragter – naturligvis i blå/hvidt og med 75-års jubilæumsmærket på brystet – vandt SIF en fortjent sejr over Lundtofte.

På den meget velplejede bane tog hjemmeholdet teten fra starten og var især meget aktive på fløjene..Og det var også den vej den første scoring kom: Ibo Sayed dræv gæk med et

par forsvarere for derefter at vippe bolden perfekt til Omar Mashinesh, der lige så perfekt lobbede bolden over keeperen og i kassen. 1-0. Gæsterne havde bolden meget, men farlige blev de ikke.

SIF havde en kæmpe mulighed for at øge efter 22 minutter, men man skulle hen til kort før pausefløjtet for de blå/hvide øgede til 2-0.Enes Unsun tog et raid på højrekanten og hans perfekte indlæg

behandlede Omar Mashinesh helt efter fortjeneste – 2-0 ved pausen. Helt fortjent.

Gæsterne havde nok talt i pausen om dæmme op for værternes spil over fløjene , og de kom da også bedst ud til 2.halvleg. De sad på spillet, uden dog at tilspille sig de store muligheder – indtil det 65.minut

hvor SIF keeper Emil Lind flot reddede et hovedstød. Og også efterfølgende måtte hjemmeholdet være glade for den rutinerede keeper.

I det 72.minut blev kampen så definitivt afgjort: En flot SIF omstilling, 3 mod 2, blev udført ”efter bogen” – bolden endte til sidst hos Bilal Corap – og 3-0. Og det skulle også blive til mere: Lawin Nerway

kom energisk i vejen for en tilbagelægning, og han nærmest tacklede bolden i mål til 4-0.

Kort før tid blev SIF reduceret først til 10, så til 9 mand, og det udnyttede gæsterne til at reducere til slutresultatet 4-1.

Det var en gennemført hold indsats og en perfekt taktik fra træner teamet, der medvirkede til sejren. Og SIF forsvaret med brødrene Svinggaard, og Mehmet Erdal centralt, erstatter på bedste vis de normale, men desværre skadede Hulusi Dolar og Icar Djiki.

SIF har fået en god start på den nye sæson med 4 point i de to første kampe. Næste opgave er lokalopgøret mod Fredensborg på udebane næste lørdag.