tirsdag, juli 23, 2024
spot_img
Forside112 NyhederForsøg på tyveri fra varebiler, Snekkersten

Forsøg på tyveri fra varebiler, Snekkersten

spot_img

Mellem søndag klokken 17.00 og mandag klokken 07.15 forsøgte en ukendt gerningsperson at tiltvinge sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på Stævnen. Indstigningen blev forsøgt ved at bore hul i venstre side og bagklappen på varebilen. 

Det lykkedes ikke umiddelbart gerningspersonen at få adgang til varebilen, og der blev derfor heller ikke umiddelbart stjålet noget derfra.

Endnu en varebil, som holdt parkeret på Stævnen, havde ifølge en efterfølgende anmeldelse været udsat for en tilsvarende hændelse. Det skulle være sket mellem fredag klokken 00.00 og mandag klokken 06.30, hvor der var skåret hul i bagerste dør og venstre bagerste del på køretøjet. Der havde heller ikke her umiddelbart været indstigning i varebilen.

En lignende anmeldelse indløb klokken 07.52 og drejede sig om en varebil, som havde holdt parkeret på Nørrevej mellem søndag klokken 18.00 og mandag klokken 06.00. Her var der blevet boret huller i siden af bilen bagtil, men der havde ikke umiddelbart været indstigning i varebilen.

Grundet sammenfald i gerningstidspunkt, -sted og modus kan det ikke afvises, at der er tale om samme gerningsperson til hændelserne.

RELATED ARTICLES
spot_img

Populær